2011년 8월 22일 월요일

Gamja book-ım 감자볶음


Gamja book-ım
감자볶음

Malzemeler
Gamja(patates) 3 tane
havuç orta boyu 1 tane
tuz. sıvı yağı. susam




Yapılışı

1. Patatesi soyarak ince ince doğranır.
2. doğranmış patatesi soğuk suyla 2 kere yıkanır.
(nişastayı atmak için)
3. tavada sıvı yağı döküp ısındıktan sonra
Patatesi ile havuç koyar. kavurmaya başlar.
4. Patatesi yumuşak oluncaya kadar kavurur.
5. tuz ve susam serpilir. sıcakken afiyetle yer!!


맛있게 드세요^^;


댓글 6개:

  1. cok guzel gozukuyor eline saglik abla:D

    답글삭제
  2. 작성자가 댓글을 삭제했습니다.

    답글삭제
  3. merhaba yine ben.birşey sormak istiyorum.smart market den, 2 tane paket halinde ürün almıştım ama nasıl yapılacağını unuttum.1.paketin üstünde ''mild curry''korece de (yanlış olabilir:)) ''kare sunhanmat''yada sunhanmas :D yazıyor. bana yardımcı olursan çook sevinirim.yapılışını öğrenmek istiyorum

    답글삭제
  4. Yeesilmurekkeb: merhaba...^^; Email gonderdim. sana. iyi gunler!

    답글삭제
  5. merhaba lale abla
    ben selma ve kore hayranıyım . bu yemek çok lezzetli.14 yaşındayım. kore yemeklerini merakla okuyorum.sizede böyle bir site açtığınız için çok teşşekür ederim.iyi günler. :)

    답글삭제
  6. Merhaba! Ben 15 yaşındayım ve bir korefanıyım.gerçekten korelileri çok seviyorum bir daha kore ye giderseniz türklerin onları çoook sevdiğini söyleyin lütfenn ayrıca dün yumurta rulosunun denedim bugün de bunu denedim gerçekten ben ve ailem çok beğendik.başarılarınızın devamını dikerim birde korede bunu ne zaman yiyorlar kahvaltıda falan mı?

    답글삭제