2011년 4월 12일 화요일

Gimchi jeun 김치전


Gimçi jeun
김치전

Malzemeler

gimçi 200 gr  
ton balık 1 tane
taze soğan 1 tane
un 1 su bardak
yumurta 1 tane

Yapılışı


Gimçi'nın suyunu iyice çıkarıb
ince ince doğranır.


suyu çıkaran ton balık bir tane ilave eder.



taze soğan ve yumurta ekler.



Unu ilave eder.
Gimçi tuzlu olduğu için
tuzu koymuyorum.
ama isterseniz pul biber ve kara biber ekleye bilirsiniz.



Yarım bardak su ilave edip
tüm malzemelerini iyice karşıtır.



tavada sıvı yağı döker.
bir kepçe alıp ince açar.
ve orta ateşte kızarır.



üzeri kahve rengi oluncaya kadar kızarır.



işte..hazır!!




Afiyet olsun!

çocukları için beslenme kutusu..^^;




댓글 1개:

  1. jeun'un bu çesidini bilmiyordum, güzel görünüyor elinize saglik :) Jeun'larin tadi bizim mücver tadi gibi çok güzel oluyor, ben çok severek yapiyorum.

    답글삭제