Dubu Gogi Jeun
두부고기 전
malzemeler
dana et(kıyma) 70 gr
dubu 30 gr
un ve yumurta
ay çiçek yağ
ay çiçek yağ
sosu için
tuzu 1 çay kaşık
şeker az
soğan ve sarımsak 1 çay kaşık
susam ve susam yağ az
kara biber
dana kıymayı hazırlayın.
Dubu'yu kağıt havulu ile
suyunu iyice çıkararak ince ince kıyın.
yukarda yazdıgım baharatlarını
ekleyerek iyice yoğrun.
yuvurak şekil veriniz.
un sonra yumurtaya batırın.
kızarmış tavada
iyice kızartın.
afiyet olsun!
süper...
답글삭제merhaba, bu dubu peyniri yerine farklı bir peynir kullanabilir miyiz? yani tat olarak bu peynire yakın başka bir alternatif var mı?? Şimdiden teşekkürler, ellerinize sağlık ;)
답글삭제Merhaba! ^^ Ben Büşra. Öncelikle nasılsınız?
답글삭제Korelilere gerçekten çok büyük bir ilgim var ve sizinle tanışmayı çok istiyorum.Sizi facebook'da eklemeyi denedim fakat cevap alamadım TT.TT Yine de sizinle tanışmak istiyorum. Acaba bana birkaç konuda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ^.^
güzel görünüyor.
답글삭제