2012년 3월 1일 목요일

Meleğim!! canım benim!!

댓글 18개:

  1. Maaşallah... onlar dünyamızın masum melekleri, öpeyim ben senin o güzel yanaklarından hanacım, gözlere bak ya zeytin, zeytin :) o güzel hilal gözlerinden öpüyorum seni hanammm

    답글삭제
    답글
    1. Teşekkür ederim Şenaycik.
      nasılsın?? nasıl gidiyor??? her şey yolundamı??
      ne zaman müsaitsin? Hana hanımla ne zaman tanırşırsın??
      sen Ümraniyede oturuyorsun değil mi?

      삭제
    2. bende teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum Lale ablacım, herşey yolunda diyemiyorum malesef eğer sizinle taşışa bilirsek ozaman uzun uzun anlatacağım. ben hafta sonları müsait oluyorum ve Hanayla tanışmayı çok çoook isterim siz müsait olduğunuz bir gün tanışabiliriz. evet ümraniye Dudullu'da oturuyorum dudullu'yu biliyorsunuzdur size çok yakın. sizi ve güzel çocuklarınızı öpüyorum :)

      삭제
    3. Hatfa sonlar müsait oluyorsun...ama ben Pazar günler evde değilim. Taksimdeki kiliseye gidiyorum. ama cumartesi ola bilir. çocuklar ve eşim evde olur..bu nedenle sen rahat olamazsın diye düşündüm.

      삭제
    4. aslında hafta içide olabilir lale ablacım eğer saat 4'ten sonrası size uyuyorsa? cumarteside bana uyar ama eşinizi ve çocuklarınızı rahatsız etmek istemem siz hangi günü uygun bulursanız bana söylersiniz. sizinle ve hanayla tanışmak çok güzel olacak :)

      삭제
    5. saat 4 ten sonra..çocuklar okuldan gelmiş oluyor. o zaman cumarteside ola bilir. cumartesi çocuklar Tekwondo için Tepeüstü gidiyor. saat 1den 4te kadar..
      eşimde ara sıra cumartesi işi çıkıyor. o zaman ben sana önceden haber veririm.

      삭제
    6. evet öyle daha uygun olur, sizden haber bekleyeceğim Lale ablacım :) çocuklar tepe üstünde hangi okula gidiyor? tepe üstünde " kapı uluslar arası okulu" var orayamı gidiyorlar? orada benim teyzem oturuyor o okula çok yakın. nasılsın Lale ablacım umarım iyisindir?

      삭제
    7. evet..o okula gidiyorlar.
      bende orda oturuyordum..sonra buraya tasindim.
      bu aralarda cumartesi gunler yogun oluyor. ama mutlaka bir gun sana haber verecegim..^^ iyi gunler.

      삭제
    8. Aynen lale ablacım yaklaşık 2 ay kadar bende çok yoğun olacağım malesef :( Cumartesi günleri okulda olmam gerekecek ama ben yine zaman bulabilirsem ve sizede uyarsa daha yakın bir tarihte sizinle ve güzel bebeğiniz hanayla tanışmayı çok istiyorum. Çocuklarınız o okulda okuyorlarsa belkide ben onları görmüşümdür, eski iş yerimin penceresi o okulun bahçesine bakıyordu ve ben boş zamanlarımda bahçede oyun oynayan çocukları izlemekten büyük zevk alıyordum :) o okulda okuyan çok güney koreli çocuk var. sizi ve güzel çocuklarınızı çok öptüm lale ablacım kendinize çok iyi bakın.

      삭제
    9. Lale ablacım Facebook hesabınız varmı? ben sizi face'de bende çok aradım ama malesef bulamadım :( beni siz eklermisiniz? bağlantı link'im bu = https://www.facebook.com/profile.php?id=100000258053031
      öyle bulamazsanız Şenay Demir(셰나이) diye ararsanız bulursunuz beni. şimdiden çok teşekkür ederim ablacım.

      삭제
  2. çok şeker olmuş,nasıl bakıyo öyle :)
    Allah sağlıkla ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin size..

    답글삭제
  3. Ayy yerim ben o güzel gözleri :)) Hep mutlu olur umarım :))

    답글삭제
    답글
    1. sağol Parfümün kokusu!!!
      nasılsın?? iyi misin??
      ziyaret ve yorum için teşekkür ederim.

      삭제
  4. bebeğin çok tatlı lale abla,ben busra seni faceten eklemek çok istedim aradım ama bulamadım çok fazla lale lee isimli kişiler var:) eğer bana facenin linkini yollarsan çok sevinirim

    답글삭제
    답글
    1. Merhaba busra..^^ beni bulamadin mi???
      http://www.facebook.com/#!/korelilale
      bu mu acaba?????

      삭제
  5. ^^ Maşallah ,Allah c.c analı babalı büyütsün Lale. Hayırlı evlatlardan eylesin çok tatlı bebişin ^^ benimde 2 kızım var kazık kadar oldular (11-7) faceni bende eklemek isterim.^^ size yakında sayılırım ^Ataşehir de oturuyorum ve çalışıyorum ^^.

    답글삭제